Taverne met uitgebreide keuze aan bieren

Welkom in ons nostalgisch bier- en eetcafé, waar u uw ogen constant de kost kan geven. Dit uniek karakter blijft bij het buitengaan voor lange tijd in uw geheugen gegrift. Onze taverne in Meerle dateert reeds van 1889 en heeft zijn authentiek kader behouden. We profileren ons als bier- en eetcafé.

De zaak wordt gerund door Wim Spitaels en Guido Van Hout, een echtpaar dat al van jongs af aan in de horeca actief is. We zijn gestart met veertien soorten bier en hebben ondertussen een voor elk wat wils uitgebreide bierkaart.

Tweede woonkamer

Bij ons komt u binnen in uw tweede woonkamer, een gevoel dat we willen creëren en waar het belangrijk is dat u zich ontspannen voelt. Ook dieren zijn bij ons welkom. En zoals altijd weerklinkt er rustige muziek op de achtergrond. Bij goed weer kan u genieten op ons ruime, verkeersvrije terras.

Drank- en eetkaart

Naast het uitgebreide drankenassortiment bieden we ook een kleine spijskaart voor de grote of kleine honger aan waaronder croques en pasta’s. Uiteraard is alles versbereid. Voor de zoetebekken is er dagvers appelgebak met ijs een slagroom, churros, genieterskoffie en ijscoupes naar keuze.

Contact

Zin in een lekker biertje? Een beetje honger? Of gewoon zin in een toffe babbel aan de toog? Bij ons in de Posthoorn kan u daar terecht. Kom zelf de sfeer ontdekken in een authentiek kader.

 

 

We bellen u op!
Pose votre question

Contacteer ons! 03 500 09 28 03 500 09 28